Dykning i Thailand's Weblog

In this weblog, you can write small comments, if you had a good experience you want to share with other Dykning i Thailand -friends, future customers or the staff"

Snow is just frozen water!

lørdag, juli 12, 2008

Her i lavsæsonen hvor vi ikke kan dykke, får man næsten rysten og svedeture.... ah, ikke helt! men nej hvor jeg savner at komme i vandet igen! Man føler sig næsten som en junkie uden fix...hahaha.
Nå, men så må man jo søge eventyret andetsteds. I sidste uge var vi i de Schweitziske alper for at snowboarde - jojo det er rigtig nok sommer, men fra min tid som restaurantchef dernede, vidste jeg at man "stå" hele året rundt oppe på gletcherne i Saas fee og Zermatt (matterhorn).
Desværre var der snestorm på toppen - så meget at man havde valgt at lukke pisterne af sikkerhedshensyn! ØV - hvad er chancen lige for det i Juli måned :-)
Nå men da Kung aldrig havde set sne før, nøjes vi med at tage liften op til en restaurant som ligger i 3500 meter. Her fik vi lov til at stikke hovedet udenfor og lege lidt i sneen. Det endte naturligvis i sneboldskamp indtil hænderne var så stive at de ikke kunne længere. Bagefter stod den på Glühwein og apfelstrudel.

0 comment(s):

Post a comment

<< Home