Dykning i Thailand's Weblog

In this weblog, you can write small comments, if you had a good experience you want to share with other Dykning i Thailand -friends, future customers or the staff"

På eventyr i DK

onsdag, maj 28, 2008


Kung og jeg landede i DK d. 2. maj og er nu på eventyr i Danmark. Det er første gang at Kung er udenfor Thailand, så det er et kæmpe eventyr for hende. For det første er temperaturen noget anderledes, selv om DK godt nok har vist sig fra sin mest fantastiske side vi ankom. Men også bare sådan en ting som at gå i svømmehallen. I Thailand viser man sig ALDRIG nøgen, for andre end sin partner. Ikke engang sin egen mor, far eller søskende. Så da hun opdagede at man her klæder om og bader blandt andre nøgne kvinder, måtte hun tage MANGE dybe indåndinger inden hun turde følge trop :-)


Vi har også været ude at klatre. Danmark har jo ganske vist ingen bjerge, og har derfor svært ved at markere sig indenfor klatresporten. MEN jeg skal "eddermame" love for at man prøver hårdt på det i Viborg. De har nemlig bygget en af europas største kunstvægge - og med et nyt koncept, har de lavet det så det fuldstændig ligner og føles som en rigtig klippe. Det er helt fantastisk!!

0 comment(s):

Post a comment

<< Home