Dykning i Thailand's Weblog

In this weblog, you can write small comments, if you had a good experience you want to share with other Dykning i Thailand -friends, future customers or the staff"

Slut på sæsonen.

tirsdag, april 01, 2008



Vi nærmer os nu hastigt Koh Lantas sæsonslutning. Som altid er det vejret der gør at dykkersæsonen er nødt til at lukke ned i slut april. Allerede nu har vi fået smagsprøver på den kommende monsoon - den anden morgen ændrede vejret sig fra lidt overskyet med regn til den vildeste storm og 1½-2 meter bølger på mindre end 2 timer.

Her på Flip Flop lukker vi ned d. 10. april. – Vi svarer dog stadig på mails og tager bookinger ind hele sommeren på addressen :

mail til flip flop divers

Hvis jeg hurtigt skimmer sæsonens blogindlæg igennem, kan jeg uden at blinke sige at hos FLIP FLOP DIVERS er der Adventure Guaranteed!!
Vi vil gerne takke alle de fantastiske mennesker der har søgt eventyret hos os, og glæder os til at udfordre igen næste år.

Bloggen forsøger vi at holde kørende sommeren igennem, når man først har fået smag for eventyr er det jo ikke til at stoppe igen!!!! ...hehe!

0 comment(s):

Post a comment

<< Home