Dykning i Thailand's Weblog

In this weblog, you can write small comments, if you had a good experience you want to share with other Dykning i Thailand -friends, future customers or the staff"

trak vi stikket!!

søndag, april 20, 2008


Egentligt var planen at holde cafeen åben hele lavsæsonen, men vi var nødt fyre de 3 piger som vi oprindeligt ansatte til opgaven. På bare en uge uden Kung i cafeen, var det hele forvandlet til en varmestue for kirkens korhær. Familie og venner spiste gratis, og alt hvad vi havde lært dem var forsvundet som dug for solen. Og dette var bare efter 1 uge hvor vi stadig var på øen, hvordan ville det ikke være om 2 måneder når vi er i DK???

Så vi valgte at lukke helt ned i stedet.De sidste par uger er gået med at forberede alt til lukningen. Alt skal jo pakkes og beskyttes for råd, fugt og skadedyr. Gitre for vinduer og døre. Båden skal på land osv.


Vores sidste 2 uger i thailand inden vi flyver til DK, bruger på at være turister på nogle af de steder vi ikke har besøgt endnu. På den måde får vi selv slappet lidt af og har også flere ting at anbefale til vores gæster næste år!


Følg med på siden, vi holder jer naturligvis updated!

0 comment(s):

Post a comment

<< Home