Dykning i Thailand's Weblog

In this weblog, you can write small comments, if you had a good experience you want to share with other Dykning i Thailand -friends, future customers or the staff"

Stingray heaven

mandag, marts 26, 2007

Yes, så kom dagen hvor båden og alt var klart til Flip Flip Divers "rigtige" jomfrutur. Efter 2 ugers knoklen med at klargøre båd, bil og udstyr, gik vi i torsdag ud for første gang. Turen gik til Phi Phi Island, og var med 2 danske familier, som hyggede sig med både snorkeling og dykning. Vejret var super og dagen gik skidegodt.
Vi har nu haft åbent i en uge, og på trods af sæsonen snart er slut, har vi overraskende mange kunder alligevel. Idag var vi igen på Phi Phi, og havde en af de skøreste dykkeroplevelser nogensinde!! Revene var fyldt med "Kuhls stingrays" og når jeg siger fyldt - så er det virkelig sandt. Jeg tror vi på 2 dyk så ikke mindre en 300 stingrays liggende, svømmende, jagende og sovende. De var bare overalt, hvorfor er det store spørgsmål... ved det ikke måske noget med extra mad i vandet eller parringsperiode.

0 comment(s):

Post a comment

<< Home