Dykning i Thailand's Weblog

In this weblog, you can write small comments, if you had a good experience you want to share with other Dykning i Thailand -friends, future customers or the staff"

Flip Flop Divers 2.0

lørdag, marts 17, 2007

Efter flere måneders samarbejdsvanskeligheder med vores franske partnere i dykkercenteret, har vi nu endelig sagt stop og er gået solo.
Det betyder at vi har måttet lukke dykkercenteret ned i de 2 uger det har taget os at købe ny båd, udrustning osv. Og bare købet af båden har været en ret grænseoverskridende oplevelse for os. Selv om vi har sejlet og arbejdet på mange forskellige både, er det sku noget af en opgave at gøre det "rigtige" køb når al kommunikation går gennem diverse tolke, agenter og andet godtfolk der forsøger at score sig en lille bid af kagen. PUHA!! Det lykkedes os dog ret hurtigt at gennemskue faldgruberne, og "supersælgerne". Og vi mener nu selv at gjort et fornuftigt kup :-)
Så vi er nu her til weekenden klar til at launche "Flip Flop Divers 2.0" i en meget stærkere og stabil version. :-)

De næste par dage arbejder vi dog på højtryk for at strømline detaljerne. Som man kan se på billederne, special indretter vi båden til dykning og snorkeling. Den oprindelig er bygget til 28 personer, vi har dog valgt at sejle med max. 18 gæster, for at give god plads til alle.

Vejret i sidste uge: 7 dage med sol, 1 aften med regn. Temp. om dagen 34 grader.

0 comment(s):

Post a comment

<< Home